Apple korting met Singles Day en Black Friday

Als er een merk is waar je graag korting op wil hebben, is het waarschijnlijk wel Apple. Met talloze dure producten komt korting natuurlijk mooi uit. Daarom komen Singles Day en Black Friday zo mooi uit. Black Friday Apple kortingen zijn natuurlijk ideaal. Maar Singles Day is nog voor Black Friday. En ook tijdens Singles Day kun je genieten van kortingen op Apple producten. Van Macbooks tot Airpods en de gewone Apple oordopjes. Je vindt het allemaal met korting tijdens Singles Day en Black Friday Apple.

Singles Day en Black Friday

Met Black Friday zul je inmiddels wel bekend zijn. Singles Day is in Nederland iets minder bekend. Het idee is als het om dingen kopen gaat hetzelfde: er wordt korting gegeven. Singles Day is alleen eerder dan Black Friday. Singles Day valt altijd op dezelfde datum, namelijk de 11e van de 11e, 11 november dus. Black Friday daarentegen is ieder jaar op de vierde vrijdag van november en valt daardoor jaarlijks op een andere datum, maar weer altijd op een vrijdag. Singles Day is dus de perfecte gelegenheid voor Sinterklaascadeaus en Black Friday voor kerstcadeaus.

Apple producten

Je kunt tijdens Singles Day en Black Friday Apple profiteren van kortingen op Apple producten. De meest populaire Apple producten waar je dan aan kunt denken zijn natuurlijk de iPhone, iPad en Macbook. Daarnaast heeft Apple nog meer te bieden natuurlijk, zoals een Mac of juist meer accessoires. Zowel accessoires voor je laptop of computer als oordoppen. Allemaal producten van Apple waar je aanbiedingen van kunt vinden tijdens Black Friday Apple of Singles Day.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *