Bovenaan in Google

Hoe kun jij ervoor zorgen dat jouw bedrijf bovenaan in Google komt te staan? Elke onderneming wil tenslotte dat klanten hen als eerste vinden als ze op zoek gaan naar een bepaalde specialist. Wij gaan hier in op drie componenten die jou kunnen helpen om goed te voor schijn te komen binnen de zoektermen. Tenslotte vertellen we je hoe jij de beste werknemer kunt vinden die jou kan ondersteunen bij dit proces. Zo kun jij binnen de kortste keer ook goed gevonden worden bij zoekmachines.

Let hier op bij het verbeteren van de positie van jouw bedrijf

Een aantal belangrijke aspecten op een rij:

  • Steeds meer potentiele klanten kiezen ervoor om informatie op te zoeken via hun mobiele telefoon. Het is daarom cruciaal om te beschikken over een mobielvriendelijke website waarbij de pagina’s ook duidelijk worden weergegeven op een kleiner scherm. Onderzoek toont aan dat personen snel een website verlaten als ze de informatie niet kunnen lezen op hun iPhone of Android toestel.
  • Een snelle website wordt beter gevonden door zoekmachines en kan dan ook automatisch bovenaan in Google komen te staan. Technische expertise is hiervoor noodzakelijk en een SEO-consultant kan hierbij uitkomst bieden. Zelf kun je ook eenvoudig een aantal tests uitvoeren om verbeterpunten te signaleren.
  • Naast de genoemde tests zijn er ook, al dan niet betaalde, tools beschikbaar waarmee je bijvoorbeeld zo effectief mogelijk met zoektermen in teksten kunt werken. Een aantal belangrijke voorbeelden zijn de Disavow Tool van Google, de Google Search Console en Google Analytics. Deze produceren automatisch belangrijke informatie waarmee je tips kunt krijgen voor het correct toepassen van SEO om zo bovenaan in Google te verschijnen.

Deze medewerkers kunnen jou ondersteunen bij het bovenaan in Google komen

Er zijn diverse freelancers en vaste medewerkers die zich hebben gespecialiseerd in het bovenaan in Google laten komen van bedrijf. Zo kun je op zoek gaan naar een SEO-medewerker die jouw website voorziet van SEO vriendelijke teksten en die ook technische ondersteuning kan bieden. Je kunt ervoor kiezen om zelf, bijvoorbeeld online, op te zoek te gaan naar een specialist, maar er zijn ook speciale detacheringsbureaus die, al dan niet tijdelijk, medewerkers aan je ter beschikking kunnen stellen.

Neem eens een kijkje op Seoforyou.nl voor meer informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *